Bouwen of verbouwen moet leuk zijn dat is ons idee!

Ook voor kleinschalige nieuwbouw bent u bij Onderhouds- en timmerbedrijf van Gurp aan het goede adres, in de loop der jaren hebben wij al een aantal nieuwbouw projecten gerealiseerd.

 

Voor ons komt een goede relatie met u op de eerste plaats!

 

Wij staan dan ook gedurende het gehele project voor u klaar van initiatief tot oplevering.

 

Als allround bouwbedrijf nemen wij u een hoop zorg uit handen, naast de bouwkundige uitwerking van onze projecten verzorgen wij ook elektra, loodgieterswerk, schilderwerk, stucwerk en het tegelwerk.

 

U heeft dus gedurende het gehele project een vast aanspreekpunt.

 

Ook vinden wij het belangrijk dat de werkzaamheden netjes uitgevoerd worden. Wij zijn immers te gast in uw woning.

Nieuwbouw Dierenartenspraktijk de Wurft Sommelsdijk


Ontwerp

Wij begeleiden u - uiteraard als u dat wilt - bij het voorbereiden van uw nieuwbouw. Wij hebben veel ervaring met de aanvraag van vergunningen en het ontwerp van uw woning of bedrijfspand. Zowel huizen als zakelijke gebouwen kunt u door ons laten bouwen.

Realisatie

Tijdens de realisatie heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Als wij werk uitbesteden, gebeurt dat altijd door bedrijven waarmee wij een band hebben opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat er enkel kwaliteit wordt geleverd.

Nazorg

Uiteraard kan er altijd iets fout gaan. Het hoeft maar een heel klein dingetje te zijn. Maar, omdat wij streven naar perfectie, zullen wij altijd u een zo goed mogelijke nazorg aanbieden. Als er dingen niet naar wens zijn, passen wij die voor u aan.