Bouwen of verbouwen moet leuk zijn dat is ons idee!

Verbouwen:

 

Onderhouds- en timmerbedrijf van Gurp is gespecialiseerd in het verbouwen in de meest brede zin van het woord.

 

U kunt ons inschakelen voor het aanbouwen van een garage, kap op de garage, serre, dakkapel tot en met het vernieuwen van uw badkamer.

Heeft u plannen, maar u weet nog niet precies hoe dit allemaal gerealiseerd moet worden!


Wij inventariseren uw verbouwwensen en vertalen dit naar een maatgericht advies voorzien van een bouwtekening/offerte.

 

Door onze jaren lange ervaring in het aanbouwen, verbouwen etc. zien wij snel uw ideale oplossing voor uw verbouwing.

Wij verzorgen voor u het gehele traject, vanaf het eerste gesprek tot de bouwaanvraag tot en met het compleet sleutelklaar afbouwen.

Renovatie voorgevel middelharnis


Uw idee

Als u gaat verbouwen heeft u zelf al een idee van wat u wilt. Wat u zich waarschijnlijk afvraagt is de technische uitvoerbaarheid. Graag staan wij u vrijblijvend te woord, om u een advies te geven over uw verbouw. Pas als u volkomen tevreden bent over het plan gaan wij aan de slag.

Onze inbreng

De realisatie is iets dat we samen doen. Een verbouwing brengt veel te weeg. Anders dan bij een nieuwbouw, bent u bij een verbouw bijna altijd fysiek betrokken: u leeft al in uw huis. Om u zo min mogelijk overlast te geven, overleggen wij altijd over wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd.

 

Afspraak is afspraak

Vooraf maken wij een planning: en in 99% van de gevallen houden wij ons daar ook aan. Mochten wij op een dag uitlopen, dan gaan wij meestal langer door om ons toch aan de planning te houden. Voor u wel zo fijn, want u weet wanneer uw verbouwing klaar is.